Twitter   Facebook  LinkedIn

Sandra Arink - de Grefte

eigenaar
KommonSens

Adres: Maasbommelstraat 68 , TILBURG

E: sandra@kommonsens.nl
T: 06 - 51587465
W: www.kommonsens.nl

KommonSens
KommonSens dat ben ik, Sandra Arink. KommonSens staat voor gezond verstand en gewoon gevoel voor personeel en organisatie!

Ik adviseer over P&O- en loopbaan en geef trainingen en workshops om mensen meer zicht te geven op hun kwaliteiten en talenten. Mijn focus ligt op het helpen ontdekken van iemands mogelijkheden. Mensen stimuleren bij het vinden van hun meest optimale loopbaan; één die energie, plezier en voldoening geeft en hen het meeste uit zichzelf en het leven laat halen.
Dit heeft ook consequenties voor een werkgever, tenslotte zijn bedrijven pas écht succesvol wanneer mensen er met plezier werken. Daarom begeleid ik ook bedrijven bij vraagstukken over inzetbaarheid van medewerkers. Ontwikkeling en inzetbaarheid van medewerkers vergroten, maar ook kosten verlagen en vernieuwen. Dit brengt een enorme veerkracht en vitaliteit teweeg bij medewerkers en organisatie.

De Co-operatie
Het gaat mij om mens en werk en een mooie aanvulling om mijn werkzaamheden is mijn samenwerkingsverband met Mathilde van der Pol van Brood Coaching.
We timmeren samen aan de weg als De Co-operatie. We coachen teams. Beter (team)resultaat, een prettigere werksfeer en meer helderheid in afstemming en overleg. Teamzaken die ingewikkeld lijken maken we transparant en inzichtelijk. Daarna zorgen we voor een werkklimaat waarin iedereen weer met plezier het beste van zichzelf geeft. We laten mensen samenwerken, leren en vernieuwen.

Waar relaties tussen mensen het werk op een ongewenste manier beïnvloeden kan De Co-operatie aan de slag. Elk teamtraject is anders. Het is maar net wat er nodig is. Terugkerende elementen zijn een gezamenlijke aftrap, individuele gesprekken met leidinggevende en teamleden en teamdagen. Hoeveel, hoe vaak, dat hangt af van de situatie. We bieden ook vervolgtrajecten en individuele coaching.


Bedrijven op alfabet: A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Bedrijven op sector:

Zoeken op naam: A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z