Jolijn Meesters

Manager Personeel & Organisatie
Rabobank Tilburg en omstreken

Adres: Moleneind 41 , Loon op Zand

E: j.a.m.m.meesters@tilburg.rabobank.nl
T: 013-5379602

Rabobank Tilburg en omstreken is ÚÚn van de grotere lokale banken binnen de Rabobank Groep en is sterk vertegenwoordigd in zowel de particuliere- als de bedrijvenmarkt. We zijn een vooruitstrevende co÷peratieve bank met de financiŰle specialismen in eigen huis. Denk daarbij aan grootzakelijke dienstverlening, verzekeringen voor bedrijven, private banking, vermogensmanagement, beleggingsadvies en financiŰle logistiek. Als echte Midden Brabantse bank richten wij ons primair op het behartigen van de belangen van onze leden en klanten in de kernen Tilburg, Goirle, Dongen en Rijen.

Juist als co÷peratieve bank weten we dat je samen meer bereikt dan alleen. Door mensen met elkaar te verbinden en kennis te delen. Zo versterken we ook in Tilburg en omstreken de omgeving waarin onze klanten wonen en werken. Samen sterker. Dat is het idee van co÷peratief bankieren.

Als manager P&O wil ik een bijdrage leveren door op een actieve, enthousiaste wijze een modern personeelsbeleid te ontwikkelen en (mede) uit te voeren. Onze medewerkers maken immers het verschil en verbinden de bank met de klant en de omgeving.


Bedrijven op alfabet: A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Bedrijven op sector:

Zoeken op naam: A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z