< Terug naar overzicht

Nogmaals dank (01/02/2019)

 

U kunt dit bericht ook online bekijken, klik hier

 


Nogmaals dank

Het was een drukbezochte, inspirerende en 'warme' bijeenkomst. Niet alleen het inhoudelijke programma rondom het thema "Afscheid als nieuw Begin" was boeiend, maar juist ook de vele persoonlijke verhalen en ervaringen van de vrouwen tijdens de VOV ontmoetingen, de items, trainingen, workshops en Masterclasses die deze middag  als herinneringen werden opgehaald, verrasten ons. We waren een beetje ‘beduusd’ van te merken dat het veel vrouwen best veel heeft gebracht en er mooie samenwerkingen en vriendschappen zijn ontstaan de afgelopen 10 jaar.

Meer dan verrast waren we door alle ontzettend lieve attenties, lekkernijen en mooie bloemen met vooral al die mooie en lieve teksten op de kaartjes erbij. Ongelooflijk bijzonder en warm! Ontzettend bedankt daarvoor!
Wij hebben ons met veel ambitie, passie en plezier jaren ingezet voor het bevorderen van economische onafhankelijkheid , het zichtbaar en beschikbaar maken van vrouwen.  We zijn er trots op  dat het VOV netwerk is uitgegroeid tot ruim 5000 actieve, ondernemende en betrokken vrouwen en ook dat in de meeste besturen in de stad diversiteit een thema is geworden en de man vrouw verhoudingen beter in balans zijn gekomen . Al die contacten hebben ons ook veel gebracht en we kijken er met heel veel plezier op terug en…we hebben altijd de foto’s nog!
Het spannende is nu natuurlijk of ons toch nog lukt om het stokje over te dragen. Hoopvol is in ieder geval dat zich spontaan een aantal vrouwen hebben gemeld en dat we deze week al in gesprek zijn gegaan. Jullie zullen er snel van horen.

Er waren heel veel complimenten voor de presentaties van de sprekers over het thema afscheid als nieuw begin. Ook wilden jullie graag de 5 trends uit de presentatie van Lilian Damen als uitdaging van onze veranderende samenleving en onze toekomst nog eens nalezen. Hier komen ze:

  1. Demografisch (meer mensen, die ouder worden en die trekken naar de steden)
  2. Klimaat
  3. Geopolitieke verhoudingen
  4. Technologische innovaties
  5. 'In de economie komt alles samen': nieuwe businessmodellen en oplossingen voor bovengenoemde trends.

En goed te weten: Annabelle Nootenboom schrijft deze week een kort verslag in de Tilburgse Koerier over de VOVmeeting.
Nogmaals dank voor de vele mails, app's, kaartjes en lieve, persoonlijke woorden: we voelen ons meer dan aangenaam verrast!
En mede namens Odette….We hebben het altijd graag gedaan!

Berna en Cher


Bekijk hier de foto's van de meeting.

 

UITSCHRIJVEN

Wil je geen berichten meer ontvangen klik hier