Terug naar overzicht

VOV Meeting don 24 januari Afscheid als nieuw begin (03/01/2019)

 

U kunt dit bericht ook online bekijken, klik hier


 LOCATIE

Grand Café Ode
Karel Boddenweg 7
5044 EL Tilburg 


We heten u van harte welkom in het nieuwe Grand Café Ode, hierdoor heeft Crematorium Tilburg vier afscheidslocaties met ieder een eigen grootte, sfeer en mogelijkheden. Een definitief afscheid vindt steeds vaker op een persoonlijke, zelf door nabestaanden ingevulde manier plaats. Men wil daarom meer mogelijkheden en vrijheid bij het invullen van een afscheidsbijeenkomst.Crematorium Tilburg wil hierop met deze nieuwe locatie inspelen door het mogelijk maken van een afscheid in een meer ongedwongen sfeer en flexibeler in te vullen. Het horeca-gedeelte vormt dan ook een belangrijk onderdeel van Grand Café Ode.

UITSCHRIJVEN

wil je geen berichten meer
ontvangen klik hier    


 

 

 


 

 
 

VOV Meeting donderdag 24 januari

Afscheid als nieuw begin


We namen net afscheid van 2018 en staan aan het begin van een nieuw jaar…2019 biedt volop mogelijkheden. We wensen jullie dan ook een mooi nieuw jaar toe vol kansen en geluk zowel op zakelijk als persoonlijk vlak!

Onze laatste VOV meeting na 10 jaar van vele activiteiten kent als thema Afscheid. Een onderwerp dat we op verschillende manieren willen belichten.

Afscheid nemen vindt niemand leuk, maar komt in ieders leven vele malen voor, of je nu wilt of niet. Soms heb je niets te kiezen en dwingen de omstandigheden je ertoe en soms beslist het leven zelf, bijvoorbeeld omdat iemand bij je weg gaat, of overlijdt, of ineens van mening verandert, niet langer leuk is of niet langer goed bij je past. Soms neem je zelf het besluit dat afscheid nemen de beste optie is. Afscheid van een persoon, een  situatie, een baan, een huis, een vriendschap of van een overtuiging die je zelf jarenlang koesterde.
Vaak kan een afscheid, een verandering echt reële stress veroorzaken. Maar…. door afscheid komt er altijd ruimte voor iets anders.

De VOV Meeting op 24 januari heeft het thema afscheid. Natuurlijk blikken we kort terug maar we toosten graag samen met jullie op het nieuwe jaar en op de nieuwe kansen. …Op een nieuw begin.

Onze sprekers:

Anita de Haas koos na een lange carrière bij het Brabants Dagblad voor een vervroegd afscheid omdat ze zich niet langer kon vinden in het beleid van de nieuwe eigenaar. Even was er niets; daarna kwamen er veel nieuwe zaken op haar pad; die veelal méér tijd vergden en vergen , dan ze had voorzien. “Ik had niet gedacht dat ik het ooit nog drukker kon hebben dan bij de krant. Leuker is het beslist wél.”

Helga Meijer werd op haar 36e de eerste vrouwelijke directeur binnen het Japanse multinational Iris Ohyama Europe B.V.. Een toonaangevende, gezaghebbende en invloedrijke positie waar succes, aanzien en macht aan kunnen worden ontleend. Toch koos ze er zelf voor om ondernemer te worden en moest vanaf 0 beginnen. Waarom deed ze dat en wat bracht het haar en wat kunnen we van haar keuzes en ervaringen leren?

Mariëlle van de Heuvel maakt als directeur van het crematorium Tilburg dagelijks mee hoe belangrijk een goed afscheid is en de veranderende tijden en nieuwe wensen voor persoonlijke invulling. Afscheid nemen is allereerst zin geven voor nabestaanden, samenwerken met uitvaartbegeleiders en hospitality ten top en vanuit deze missie heeft zij vorm gegeven aan haar business model.

Lilian Damen is als nieuwe directievoorzitter van Rabobank Tilburg e.o. na een reorganisatie vooral bevlogen bezig met de nieuwe kansen die nieuwe tijden kunnen brengen. We zitten immers in veranderende tijden en dat maakt mensen soms onzeker. Zij neemt ons mee in de positieve keerzijde van veranderingen en de kansen die er liggen.

PROGRAMMA

16.30 uur - 17.00 uur  Ontvangst

17.00 - 18.00 uur  Programma

18.00 - 19.00 uur  Netwerkborrel


Kosten
: € 10,00 p.p.
Let op! pinnen is niet mogelijk, dus graag contant betalen bij binnenkomst.

Aanmelden
kan via ondertsaande knopWaar?

Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7, 5044 EL Tilburg

Hartelijk welkom en graag tot ziens op donderdag 24 januari.
Berna en Cher