VOV Meetings

Een aantal actieve Tilburgse vrouwen organiseert enkele keren per jaar een ontmoetingsplaats waar alle vrouwen uit de regio Tilburg elkaar kunnen ontmoeten, 
leren kennen en elkaar wellicht helpen bij stappen die ze willen zetten in hun carrière of in het dagelijkse leven. 
Op 18 februari 2009 is de Stichting V O V (Vrouwen Ontmoeten Vrouwen) opgericht. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en informeel van karakter. 
Iedereen is welkom, de toegang is gratis en men hoeft geen lid te zijn van dit netwerk.

Netwerken is belangrijk. Veel vrouwen zijn zich nog onbewust van de mogelijkheden die het kan bieden. Zien en gezien worden, elkaar helpen en balletjes toespelen. 
Voor mannen heel normaal, vrouwen zijn hierin veel meer afwachtend. Hoogste tijd dus dat een groot aantal vrouwen in Tilburg en omgeving elkaar eens ontmoeten. 
Zeker in economisch slechtere tijden is het belangrijk om actief aan de weg te timmeren, ervaringen uit te wisselen en elkaar te helpen. 
Daarin zal tijdens de bijeenkomst actief, maar geheel vrijblijvend, ondersteuning worden geboden.

Voor wie?
Voor alle vrouwen die interessante andere vrouwen willen ontmoeten, op zoek zijn naar ondersteuning of anderen iets te bieden hebben. 
Iedereen is dan ook uitgenodigd, alleen of met een vriendin of collega. Creatieve vrouwen, huisvrouwen, medische vrouwen, politievrouwen, sportvrouwen, ambtenaren, 
studentes, politieke vrouwen: vrouwen van alle leeftijden en achtergronden!